Meld je aan voor de nieuwsbrief van Doe mee met 4W!

Doe mee met de 4W, een van de showcases van de Werkinnovatieprijs, heeft een nieuwsbrief opgezet om de directe relaties en geïnteresseerden te informeren over het project. Wil jij ook direct op de hoogte blijven van het laatste nieuws en activiteiten van Doe Mee met de 4W in het bijzonder? Klik dan op onderstaande knop en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

'Een mooi voorbeeld van samenwerking en kruisbestuiving van drie maatschappelijke organisaties in onze stad op de thema's wonen, werken en welzijn in de Eindhovense wijken.'

Wethouder Yasin Torunoglu, gemeente Eindhoven.

Doe mee met de 4W

"Doe mee met 4W" is gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid onder ouderen en het ontlasten van mantelzorgers en hulpverleners. De stichting biedt jongeren en 55-plussers perspectief die om wat voor reden dan ook niet op eigen kracht een plek op de arbeidsmarkt kunnen bemachtigen. Wie meedoet, krijgt een betaalde baan bij "Doe mee met 4W" dat vervolgens diensten levert aan zorgorganisaties, woningcorporaties en direct aan bewoners in aanvankelijk de wijk Gestel. Denk aan ondersteuning van mantelzorgers, sociale aandacht, verhuishulp, klushulp, boodschappenservice. De jongeren die deze werkzaamheden uitvoeren, worden begeleid en ondersteund door een 55-plusser met de nodige levenservaring.

"Doe mee met 4W" is een gezamenlijk initiatief van woonzorgorganisatie Archipel, sociaal werkbedrijf Ergon en woningcorporatie Woonbedrijf. "Doe mee met 4W" wordt omarmd en financieel ondersteund door de Gemeente Eindhoven en Start Foundation.